Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ), με ιδρυτή και μουσικό διευθυντή τον Διονύση Γραμμένο και με σκοπό την ανάδειξη και εκπαίδευση των νέων ταλαντούχων Ελλήνων μουσικών στο συμφωνικό και οπερατικό ρεπερτόριο, πραγματοποιεί τη δεύτερη συναυλία της στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τετάρτη 7 Μαρτίου, με τίτλο «Στυλ και Χορός στο Πέρασμα του Χρόνου». Η είσοδος είναι ελεύθερη. 


Στη συναυλία θα παρουσιαστούν τα έργα Οττορίνο Ρεσπίγκι Παλαιοί χοροί και άριες, σουίτα αρ. 3, Π. Ι. ΤσαϊκόφσκιΠαραλλαγές πάνω σε ένα θέμα ροκοκό για βιολοντσέλο και ορχήστρα, έργο 33, και Λ. Β. Μπετόβεν Συμφωνία αρ. 7 σε λα μείζονα, έργο 92. Προσκεκλημένος σολίστ θα είναι ο κορυφαίος τσελίστας Αλεξέι Στάντλερ, νικητής του Grand Prix TONALi του 2012 στο Αμβούργο, υπό τη διεύθυνση του μουσικού διευθυντή και ιδρυτή της ΕΛΣΟΝ, Διονύση Γραμμένο.

Ώρα έναρξης: 20:30

*Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται δύο ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας από τα Ταμεία της ΕΛΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου