Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Διαγωνισμός selfie από το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

 Μπορεί να μην είσαι η Mona Lisa,  η  Marilyn Monroe του Andy Wharhol ή οι Arnolfini στους περιβόητους αρραβώνες , έργο του Γιαν Βαν Άικ, όμως έχετε και εσείς την ευκαιρία να θαυμάσετε το πορτραίτο σας στο τοίχο ενός μουσείου.
Συγκεκριμένα, μια selfie σας μπορεί να βρει θέση στον τοίχο του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης! Το μουσείο κάνει ανοιχτή  πρόσκληση στο κοινό στο πλαίσιο της επόμενής του έκθεσης με τίτλο selfimages, με130 περίπου έργα 33 Ελλήνων δημιουργών έρχονται σε διάλογο με την εποχή του μαζικού φαινομένου της selfie. Συγκριμένα το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης διενεργεί διαγωνισμό selfie μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook ( https://www.facebook.com/PhotographyMuseumThessaloniki/).
Εάν λοιπόν επιθυμείτε να ααποτλέσετε «part of the art», όπως αναφέρει και το post του μουσείου, μπορείτε να λάβετε μέρος αναζητώντας την ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού, να ανεβάσετε selfie, καλώντας στη συνέχεια τους διαδικτυακούς σας φίλους να ψηφίσουν. 
Νικητές θα αναδειχθούν οι  δημιουργοί των100 φωτογραφιών με τα περισσότερα like! Οι νικητήριες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε ειδικό σημείο στην είσοδο του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι μπορείτε  να συμμετέχετε έως τις 14 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα αναδειχθούνουν  έως τα τέλη του Φεβρουαρίου.


Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης,
Αποθήκη Α’, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, 
Ναυάρχου Βότση 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου