Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Cyclehack Athens, ένα δωρεάν opensource

Άθλος για τον ποδηλάτοι...Κακοί δρόμοι, λακούβες, λεωφορεία, μηχανάκια, τραμ, υπερβολική ζέστη, ελλειψη σήμανσης, κλοπές, αποθήκευση  κ.ά.,
η Αθήνα συνδέεται με άλλες 30 ακόμα πόλεις στον κόσμο, από το Σαντιάγο έως τη Σεουλ και από το Λονδίνο έως τη Τόκυγια να συμμετάσχει στο παγκόσμιο κίνημα του Cyclehack. 


Επειδή Πολιτισμός είναι και ο τρόπος που ζούμε και σεβόμαστε τους άλους στο Cyclehack Athens θα τεθούν προς συζήτηση έξυπνα hacks για τα ποδήλατά, creative digital media, gadgets, ποδηλατικό styling και πολλά άλλα θα βρίσκονται στο μενού των δημιουργικών επιλογών για τους cyclehackers.   
Οι εγγραφές άνοιξαν για 20 συμμετέχοντες που θα βρεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μοναστηράκι (Πολυκλέιτου 21)  για να δώσουν λύσεις σε καθημερινά αστικά ποδηλατικά προβλήματα.
Το Cyclehack Athens απευθύνεται σε μηχανικούς, designers, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές, καλλιτέχνες, ανήσυχους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες της Αθήνας και σε όλους εσάς που προτιμάτε να βλέπετε τις λύσεις και όχι τα προβλήματα. 

Η εκδήλωση αρχίζει το απόγευμα (20.00) της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, με παρουσιάσεις των ιδεών και των λύσεων, καθώς και την ανάδειξη των καλύτερων.  Ένας παγκόσμιος opensource κατάλογος  περιμένει να φιλοξενήσει τα Cyclehacks που θα προκύψουν απ' όλες τις πόλεις που θα συμμετάσχουν.  

 Οι συμμετοχές είναι δωρεάν και γίνονται με έγγραφες, ενώ απαιτείται η παρουσία των συμμετεχόντων όλο το Σαββατοκύριακο

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ: https://www.eventora.com/en/Events/cyclehack-athens-1 και θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου