Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “compartments dance project”

Χορογράφοι, χορευτές και χορευτικές ομάδες δίνουν ραντεβού στο τρένο! Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ και η Τατιάνα Λύγαρη διοργανώνουν φέτος το 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού compartments dance project” !
Από την Κυριακή 10 έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου  στο χώρο του New Wagon της Αμαξοστοιχίας και στα 12 μικρά «διαμερίσματα» (compartments)  θα παρουσιάζονται  performances για μικρές ομάδες θεατών  (σύντομης διάρκειας 10’-30’ λεπτών).
Η ιδιαιτερότητα του σκηνικού χώρου των compartments αποτελεί πρόκληση που ωθεί στην υπέρβαση! Οι καλλιτέχνες καλούνται να εκφράσουν την εσωτερικότητά τους, ισορροπώντας με λιτότητα και  καθαρότητα του κινησιολογικού στοιχείου  σε ένα στοίχημα ταύτισης του θεατή λόγω της μεγάλης εγγύτητας με τον "συνεπιβάτη" και την οικειότητα της ιδιωτικής ατμόσφαιρας. 
Θέματα και έννοιες, όπως η φυγή, η αναχώρηση, η άφιξη, η διαδρομή, ο σταθμός, η αντάμωση, η αναψυχή, η μετανάστευση, ο αποχωρισμός και ό,τι μπορεί να περικλείει ένα «ταξίδι», κυριολεκτικά και μεταφορικά, αποτελούν πηγές έμπνευσης και βρίσκουν στον χώρο την ιδανική τους διάσταση. 


Καθημερινά από Κυριακή 10 έως και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα από τις 7.30 μμ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις performances τής κάθε ημέρας από 7.00 μμ. στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Τηλ. 210 5298922 (κατά τις ημέρες και ώρες του Φεστιβάλ)
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός

Free Parking & Wi-Fi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου